ABOUT RACHEL

foto linked in.JPG

Na 17 jaar diverse rollen in de zakelijke en financiële wereld te hebben vervuld voelde ik dat het tijd werd om mijn inmiddels steeds verder ontwikkelde visie op organisatie- en HR vraagstukken onder mijn eigen label vorm te geven.

Omdat ik geloof in de kracht van samen ben ik op zoek gegaan naar samenwerkingsverbanden met organisaties en mensen die goed passen bij mij en mijn kernwaarden. Ik geloof dat "Persoonlijk leiderschap, Intrinsieke motivatie, Communicatie op gelijkwaardig niveau en Organisatiedoelen als leidraad" (P-I-C-O)  een onlosmakelijke combinatie vormen. Welke leidt tot een effectieve manier van communiceren, van groei en ontwikkeling en daarmee het behalen van persoonlijke- en zakelijke doelen parallel aan elkaar.

In 2BEmployable zie ik deze kernwaarden terug in de collega's en in de manier waarop de heren aan het roer deze organisatie sturing en richting geven.

Als HR professional, met een duidelijke visie op leidinggeven vanuit het principe faciliterend leiderschap denk en werk ik graag mee aan thema's als employability, duurzame inzetbaarheid, preventieve verzuim strategieën en hoe het (HR) beleid in lijn kan worden gebracht met het Waarom en de kernwaarden van een organisatie. 

Contact opnemen met Rachel 

Bedankt! Bericht verzonden.

Authentiek
Oprecht
Realistisch
Groot netwerk