Meer over Project Burnout 

Zeker 1 miljoen Nederlanders ervaren burn-out klachten en 36% van de ziekmeldingen op het werk ontstaat door overmatig stress. Burn-out is de meest voorkomende beroepsziekte van Nederland. Werknemers met een burn-out ervaren stress, uitputting en gebrek aan motivatie. Werkprestaties dalen en zonder preventieve hulp is de kans groot dat een werknemer thuis komt te zitten. Onderzoek wijst uit dat werk gerelateerd ziekteverzuim werkgevers jaarlijks 1,8 miljard euro kost.

Er bestaat een dunne lijn tussen stress en overmatige stress. Daarom is het belangrijk dat medewerkers in een vroeg stadium zich bewust worden van de signalen. Waar conventionele methoden te kort schieten, richt Project Burnout zich op effectieve en meetbare preventie in plaats van re-integratie en herstel. Project Burnout pakt het probleem aan bij de bron en voorkomt zo dat werkstress zich bij uw werknemers manifesteert in een burnout.

Project Burnout biedt uw werknemers een toegankelijk online preventieplatform met trainingen in werkstress en lifestyle. Laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Project Burnout biedt meetbare resultaten en inzichten in het stressniveau onder uw werknemers. Wij berekenen de kostenbesparingen die Project Burnout u oplevert en rapporteren waardevolle inzichten zodat uw medewerkers gericht kunnen werken aan de eigenschappen of knelpunten die extra aandacht nodig hebben. Onze diensten zijn ontwikkeld om u tijd en geld te besparen en op effectieve wijze uw personeel optimaal inzetbaar en productief te houden.

Meer lezen: https://project-burnout.com/

Logo-project-burnout.png
TEAM.jpg
Authentiek
Oprecht
Realistisch
Groot
netwerk