2BEMPLOYABLE

To be employable

De moderne werknemer moet van alle markten thuis zijn, vooral zelfstandig kunnen werken, heel goed communiceren en gezond van geest en lichaam het pensioen halen. Oftewel, duurzaam inzetbaar zijn. Voor werkgevers is het zelfs topprioriteit dat hun personeel duurzaam inzetbaar is.

  

Onze gedachte achter duurzame inzetbaarheid is eenvoudig en doeltreffend: door te investeren in de gezondheid, kennis en vaardigheden, betrokkenheid en veel werkplezier van werknemers hebben zij een langer, productiever en gelukkiger werkzaam leven, meer regie over hun loopbaan en kunnen zij blijven omgaan met nieuwe ontwikkelingen. Goed voor de mensen, goed voor de arbeidsmarkt en goed voor de overheidsfinanciën.

 

De inzetbaarheid van een medewerker komt onder druk te staan als er een mismatch optreedt tussen wat uw medewerkers willen en kunnen en wat het werk vraagt en biedt. Om uw medewerkers optimaal inzetbaar te houden is het daarom belangrijk regelmatig te beoordelen of uw medewerkers nog voldoende gekwalificeerd en nog belangrijker gemotiveerd zijn voor het werk dat u ze biedt of in de toekomst kan bieden.

2BEmployable beschikt over een bewezen HR instrumentarium, gericht op het inzetbaar houden van medewerkers. Maar ook als u een nieuwe medewerker zoekt, helpen wij u graag verder. Ook hier kiezen we voor een waardevaste benadering door de kandidaat nog gedurende een half jaar te volgen.

 

Authentiek, Oprecht, Realistisch en ons grote netwerk zijn de bouwstenen voor de manier waarop wij onze klanten bedienen.

We werken samen met enthousiaste en toegewijde professionals en experts die hun sporen hebben verdiend binnen hun vakgebied. In het netwerk vullen wij elkaar aan en delen wij onze kennis en ervaring. Wat ons bindt is dat wij samen met de opdrachtgevers, kandidaten en andere belanghebbenden waardevaste en praktische oplossingen tot stand brengen.

 

1/1